Butikken

Butikken i Mat & Mer er vi både glad i og stolte av. Til den leter vi etter produkter dere ikke finner så lett andre steder. Og så langt det lar seg gjøre, prøver i å holde oss til nordiske varer.

I hyllen vår finner du mye spennende; Vi har fantastisk god kaffe fra Supreme Roastworks som vi kverner etter deres ønske, vi har egne te-blandinger og andre spennende nordiske produkter. I tillegg har vi akkurat inngått avtale med Fjordnær, en håndlaget sjokolade fra Geiranger. I TV2-programmet “Truls Oppdrag Hurtigruten” kunne dere følge Truls Svendsen som Ompa-lompa for Bengt, som eier og driver Fjordnær.

I delikatessen finner du det beste av norsk spekemat og nordiske oster. Vi har bl.a. Mør-krullen fra Geiranger, div. norske viltpølser, spekeskinker og fenalår. Og er dere ute etter ost, har vi mange god-biter dere kan velge mellom: Västerbotten fra Sverige, danske brie av får og geit, og oster fra Den Blinde Ku, bl.a. den prisvinnende Blåmandag.

Vi selger selvfølgelig alt av tilbehør som marmelader og kjeks.

Ønsker du å glede noen andre, eller bare sette litt ekstra pris på deg selv? Ta turen innom så vil vi hjelpe deg med å finne noen fantastiske smaksopplevelser!